«Зоря» ускладнює собі завдання

Після матчів плей-офф за право грати в Лізі чемпіонів, в Європі відбулись стикові матчі за вихід до групового раунду іншого турніру - Ліги Європи. Єдиний представник України на цій стадії, луганська «Зоря», поступивишсь вдома з мінімальним рахунком варшавській «Легії», значно ускладнила собі завдання виходу до наступного раунду цього турніру.

Перші хвилини україно-польського протистояння всиляли надію на позитивний підсумок даного матчу - «Зоря» усіма силами пішла вперед, затиснувши «Легію» на власній половині поля. Надзвичайно активними у цьому відрізку гри були Маліновський, Караваєв, Чечер та Будківський. Проте, активність луганчан таки не принесла головного - забитого м’яча. В середині тайму гості зуміли відвести небезпеку від своїх воріт, та навіть притиснути «Зорю» до власних, змусивши Микиту Шевченка раз по раз рятувати власні ворота після ударів Кухарчика та Ніколича.

Була надія, що після перерви, підопічним Юрія Вернидуба вдасться таки знову перехопити ініціативу, та ці сподівання були зруйновані вже на 48-й хвилині - розіграш кутового призвів до взяття воріт «Зоря» - відзначився Кухарчик. Після забитого голу, поляки не заспокоїлись та продовжували штурм воріт луганчан, які припускалися помилок в обороні. Та українці також не пасли задніх і демонстрували, що даний рахунок їх аж ніяк не влаштовує, та, незважаючи на активні дії обох команд, голів в цьому матчі не побачили.

Тепер, щоб проходити до наступного раунду, «Зорі» треба обов’язково перемагати у Варшаві. Цей поєдинок відбудеться 27 серпня.

 

«Зоря» (Луганськ, Україна) – «Легія» (Варшава, Польща) - 0:1


Гол: Кухарчик (48)


«Зоря»: Шевченко - Опанасенко, Чечер, Сіваков, Каменюка - Чайковський (Любенович, 46), Гордієнко, Караваєв (Ліпартія, 70), Маліновський, Петряк (Хомченовський, 46), Будківський

«Легія»: Куцяк - Берешіньскі, Жежнічак, Паздан, Гміна Бжиська, Гільєрме, Фурман, Йодловец, Кухарчик, Прійовіч (Дуда, 75), Ніколіч (Сагановськи, 89)

Підписатися на новини