Дитячий сміх і радість у таборі збірної

Гравці збірної України зустрілися з дітьми, які написали їм найщиріші листи із побажаннями перемоги у принциповій зустрічі з іспанцями.

Затишний конференц-зал на території готельного комплексу «Platium» у Козині приймав особливих гостей. Двадцятеро юних вболівальників віком від 8 до 16 років приїхали побачитися зі своїми улюбленцями – гравцями національної команди України. Ці діти – переможці конкурсу «Зустріч з кумиром», яку проводив технічний партнер національної команди України – компанія adidas. За умовами акції, кожна дитина мала можливість звернутися до свого улюбленого гравця у формі листа, висловивши йому свої побажання. Автори найбільш яскравих «творів» й отримали можливість зустрітися з кумирами.

Семеро гравців, до яких було найбільше звернень, це – Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Артем Федецький, Роман Зозуля, Руслан Ротань, Олег Гусєв та Сергій Сидорчук. Останній, через травму, на жаль, залишив розташування збірної України. А от шестеро інших з радістю зустрілися із юними шанувальниками.

Кожен із присутніх гравців сам назвав автора листа, який йому найбільше сподобався. Після цього діти мали нагоду безпосередньо звернутися до свого кумира із побажаннями, а одразу по тому отримали з його рук футболку національної команди.

Друга частина зустрічі - прес-конференція, в якій юні гості, ставили футболістам запитання, минула у веселій безпосередній атмосфері. І хоч дитячі запитання вирізнялися відвертістю і прямотою, гравці збірної неодмінно відповідали на них з усмішкою. Особливо запам’яталися питання про улюблені команди збірників з дитинства, способи психологічного розвантаження після напружених ігор та відчуття під час виконання національного гімну України.

У деяких вболівальників були конкретні звернення: 11-річна Валя Товарянська запитувала Євгена Коноплянку, чому йому ніяк не вдається підписати контракт із закордонним клубом, а наймолодший учасник, 8-річний Володя Бобенчик, одягнутий у тренувальний костюм львівських «Карпат», напряму запитав Андрія Ярмоленка, який хлопчик буде виводити гравця на товариський матч із Латвією.

«Ти хочеш вийти зі мною на поле перед початком гри, - перепитав Андрій, - тоді вийдемо разом!»

Безпосередність і відвертість дітей наповнювала зустріч неповторною атмосферою розкутості і радості. Після «дитячої» прес-конференції кожен з гравців вибрав автора найбільш оригінального запитання і подарував йому м’яч з автографом.

Завершили зустріч автограф – та фото-сесії. Всі переможці, а також їхні батьки, отримали підписи збірників на яскравому плакаті стартової одинадцятки «синьо-жовтих» перед відбірним матчем проти Македонії, а також сфотографувалися зі своїми улюбленцями.

Позитивний заряд від цієї зустрічі отримали не лише наші гості, а й самі збірники, які отримали палкі й щирі побажання від юних вболівальників за кілька днів перед непростим виїздом до іспанської Севільї.

Нагадаємо, конкурс, який проводив технічний партнер національної команди України – компанія adidas– тривав 10 днів. Протягом цього часу надійшло понад 100 листів від дітей з усіх регіонів України. Найбільш активними виявилися області Західної України - Волинська, Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська. Чимало «пошти» також було отримано з Київської, Чернігівської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Одеської областей.

Підписатися на новини