До уваги делегатів ФФУ!

Дозвольте проінформувати Вас, що Прем’єр-ліга розпочинає співпрацю з компанією «Спортрадар» (Швейцарія), що є одним з лідерів ринку постачання спортивних даних та статистики, а також високотехнологічних інформаційних та медійних рішень.

«Спортрадар» співпрацює з УЄФА з 2006 р. У жовтні цього року їхню угоду щодо моніторингу проявів шахрайства під час матчів змагань топ-ліг кожної з 54 країн-членів УЄФА було пролонговано до завершення сезону 2018/19 рр.

Відповідно до досягнутої домовленості з ОПФКУ «Прем’єр-ліга», компанія «Спортрадар» набуває статусу «Офіційний партнер Прем’єр-ліги». У рамках такого партнерства фахівці компанії здійснюватимуть моніторинг перебігу всіх матчів Чемпіонату України з футболу серед команд-клубів ОПФКУ «Прем’єр-ліга» та матчів Кубку України з футболу (на стадіях від 1/16 до 1/2 фіналу) протягом футбольних сезонів 2014/15 - 2017/18 рр. Також Прем’єр-ліга та її клуби завдяки співпраці з компанією «Спортрадар» отримають найсучасніший інструмент підвищення інтересу та привабливості змагань у вигляді найновітнішого матч-центру, (що розміщуватиметься на офіційному сайті Прем’єр-ліги).

Виходячи з вищевикладеного, з метою забезпечення доступу фахівців Офіційного партнера Прем’єр-ліги до місць проведення змагань, починаючи з 13 туру Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ОПФКУ «Прем’єр-ліга», запроваджується акредитацій не посвідчення нової категорії - «Спортрадар». Будь ласка, ознайомтесь зі зразком титульної та зворотної сторони зазначеної акредитаційного посвідчення.

Усі акредитаційні посвідчення категорії «Спортрадар» є персоніфікованими. На кожному окремому матчі може перебувати винятково 1 (одна) особа – пред’явник картки.

Фахівці офіційного партнера Прем’єр-ліги за наявності відповідного посвідчення, мають право безперешкодного доступу та перебування без знімального обладнання в наступних зонах стадіонів клубів ОПФКУ «Прем’єр-ліга»:

- змішана зона;

 

- зал для прес-конференцій;

 

- ложа преси на трибунах.

Перебування пред’явників акредитаційного посвідчення категорії «Спортрадар» в інших зонах стадіонів не дозволяється.

Підписатися на новини