Збірна України б'є рекорди!

До Мінська збірна України вирушає у гарному настрої. Зайвий доказ сімейної атмосфери, що панує в головній команді країни - фото з учорашньої вечері в розташуванні команди у готелі «Platium», що в Козині.

На ньому троє гравців – Артем Федецький, Анатолій Тимощук та Олег Гусєв, радісно демонструють тренувальну манишку із зазначеним на ній сенсаційним результатом 1:14, автографами гравців та написом «Рахунок на табло!».

Саме такий результат був зафіксований на вечірньому тренуванні після чотирьох ігрових серій, що проходили з різними завданнями. Змінювалися голкіпери у воротах команд, функції «нейтрального» гравця спочатку виконував В‘ячеслав Шевчук, а згодом Микола Морозюк, однак склади двох команд були незмінними. Майже усе виходило у колективу в малинових манишках, які на попередньому зборі хлопці вважали «нефартовими»: хто б не грав у цих накидках, неодмінно зазнавав поразки.

Цього разу вдалося не лише зняти з манишок своєрідне прокляття, а й встановити тренувальний рекорд збірної України. За словами досвідчених гвардійців «синьо-жовтих» Анатолія Тимощука та Олега Гусєва, такого переконливого тріумфу в ігрових серіях не було ще ніколи! 14:1 – рекорд, який буде дуже важко повторити, а тим більше перевершити! Усе це зовсім не означає, що інша половина збірників у поганій формі. Річ у тім, що команда–переможниця упіймала неймовірний кураж, її було просто не спинити! Відтак «шалена» форма одних подразнює й водночас надихає решту, адже у національній команді грають найсильніші футболісти України!

А «рекордсмени» заслужили бути названими поіменно! Ось вони: Анатолій Тимощук, Олег Гусєв, Артем Федецький, Руслан Ротань, Едмар Галовський, Іван Ордець, Кирило Ковальчук, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Роман Зозуля!

Звісно, таке досягнення вимагає реваншу, відтак чекаємо продовження яскравої й результативної гри від обох половин збірної, іншими словами – одного цілого - вже в офіційних матчах!

Підписатися на новини