Головні події минулого тижня

Підбиваємо підсумки головних футбольних новин українського та світового футболу з 11 по 17 серпня.

Міжнародна федерація футбольних асоціацій опублікувала оновлений серпневий рейтинг національних збірних команд.

У середу, 13 серпня, в Черкасах на стадіоні «Центральний» відбувся товариський благодійний матч між молодіжною збірною України та місцевою командою «Черкаський Дніпро».

У середу, 13 серпня, юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1995 року народження, провела товариський поєдинок проти однолітків з Вірменії. Цей матч закінчився внічию із рахунком 1:1.

У вівторок, 12 серпня, юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1999 року народження, розпочала навчально-тренувальний збір напередодні участі у міжнародному турнірі у м. Паланга (Литва).

20 серпня у Мінську національна жіноча збірна України проведе черговий матч кваліфікаційного раунду КС-2015 проти збірної Білорусі. Підготовка до поєдинку проти білорусок українська збірна розпочала у суботу, 16 серпня.

Президент ФФУ Анатолій Коньков звернувся до керівництва ФІФА та УЄФА.

7 та 12 серпня 2014 року відбулися засідання Комітету з питань статусу і трансферу футболістів Федерації футболу України.

Прес-служба Федерації футболу України запрошує представників засобів масової інформації до участі у засіданні «Футбольного прес-клубу», яке відбудеться у Будинку футболу 19-го серпня о 12:00.

Прес-служба Федерації футболу України оголошує про початок акредитації представників засобів масової інформації на матч кваліфікаційного раунду ЧЄ-2016 національних збірних України та Словаччини, який відбудеться 8 вересня у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» о 21:45.

Відбулись матчі 4-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. «Шахтар» у донецькому дербі розгромив «Олімпік», Федецький приніс перемогу «Дніпру» над запорізьким «Металургом», а хет-трик Кравця допоміг «Динамо» перемогти «Іллічівець».

У середу, 13 серпня, у Будинку футболу відбулось жеребкування 1/16 фіналу Кубку України. Базовий день проведення зазначеної стадії змагань – 23 серпня.

Підписатися на новини