«Дніпро» і «Металіст» дограли другий тайм матчу у Дніпропетровську

Відбувся другий тайм перенесеного матчу 12-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги між дніпропетровським «Дніпром» і харківським «Металістом». 

Цей матч відбувся 6-го жовтня і був зупинений через проблеми з електропостачанням на «Дніпро-Арені» у Дніпропетровську. Перший тайм поєдинку завершився з рахунком 2:1 на користь команди Хуанде Рамоса. Регламентом змагань, керівництво Прем'єр-ліги постановило дограти матч «Дніпро» - «Металіст», починаючи з другого тайму.

Команди розпочали досить активно другу половину цієї зустрічі: вже на 59-й хвилині Бланко пробив у поперечину воріт «Дніпра», а Гомес на добиванні влучив у Бойка. Через десять хвилин «Дніпро» організував небезпечну контратаку, але Азеведо в останню мить не дозволив Зозулі вийти один на один з голкіпером «Металіста».

Після цього на полі стадіону «Дніпро-Арена» стало по-справжньому гаряче. Спочатку попередження отримав Жуліано за недозволену гру ліктями проти суперника, згодом жовту картку отримав Бойко за затримку часу, а після цього тренерську лаву був змушений залишити головний тренер «Дніпра» Хуанде Рамос за систематичну незгоду з рішенням арбітра. Крім того, «гірчичник» у свій пасив також вписав півзахисник «Металіста» Соуза.

Розв’язка наступила на 81-й хвилині матчу − нападник «Металіста» Девіч приніс нічию команді Мирона Маркевича. Марлос віддав проникливий пас на хід Девічу у штрафний майданчик, і той з близької відстані переграв Бойка. На 89-й хвилині зустрічі «Дніпро» мав шанс забити переможний м’яч, але удар Канкави під поперечину після подачі кутового витягнув Горяїнов.

«Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Металіст» (Харків) - 2:2

Голи: Мандзюк (10), Зозуля (15) − Едмар (31), Девіч (81)

«Дніпро»: Бойко - Мандзюк, Мазух (Дуглас, Влад), Чеберячко, Стрініч (Федецький), Канкава, Ротань, Матеус, Селезньов (Жуліано, 61), Коноплянка, Зозуля

«Металіст»: Дишленковіч (Горяїнов) - Ксьонз, Моледо, Гуйє, Азеведо, Едмар, Дієго Соуза, Соса, Шав'єр (Бланко, 13), Гомес (Марлос, 72), Девіч (Гоменюк, 90)

Підписатися на новини