Збірна України вирушила до Франції

У понеділок, 18-го листопада, національна збірна команда України вирушила до Франції, де наступного дня на стадіоні «Стад де Франс» у Парижі зіграє матч-відповідь плей-офф кваліфікації Чемпіонату світу 2014 року з національною командою цієї країни.

Футболісти та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль в аеропорту «Бориспіль» та з хорошим настроєм вилетіли чартерним рейсом до Парижу. Політ до столиці Франції триватиме близько трьох годин.

Відзначимо, що головний тренер національної збірної Михайло Фоменко взяв до Франції 24-х футболістів, у Києві через застуду залишився голкіпер київського «Динамо» Максим Коваль. Незважаючи на дискваліфікації, на виїзний матч з французами також відправилися захисники збірної України Олександр Кучер та Артем Федецький.

Нагадаємо, о 18:30 за місцевим часом на стадіоні «Стад де Франс» відбудеться прес-конференція головного тренера національної збірної Михайла Фоменка, а о 19-й годині - офіційне тренування збірної України, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Трансляція  матчу Франція - Україна 19 листопада (о 22:00) відбудеться на телеканалі «Інтер».

 


Підписатися на новини