Гравці збірної взяли участь у соціальній акції

У середу, 9 жовтня,у Будинку футболу відбулася прес-конференція присвячена проекту «Чоловіки проти раку», до якого долучилися футболісти національної збірної.

 

У заході взяли участь: тренер національної збірної команди України Олександр Заваров, голова Всеукраїнської громадської організації «Разом проти раку» Лариса Лопата та головний онколог Міністерства охорони здоров’я Ігор Сєдаков.

 

Першою слово взяла Лариса Лопата, яка  подякувала гравцям збірної, за те, що вони не залишилися осторонь проблеми та, незважаючи на насичений графік, знайшли час для участі у проекті.

 

Головний онколог МОЗ Ігор Сєдаков зазначив важливість проявів небайдужості до озвученої проблеми з боку гравців збірної, адже за його словами, вона є не тільки медичною, а й соціальною. П’ять футболістів національної команди − Андрій Пятов, Євген Коноплянка, Віталій Мандзюк, Артем Федецький та В’ячеслав Шевчук −  взяли участь у фотосесії, присвяченій проекту, а Роман Безус разом зі своєю дружиною знявся в соціальному ролику, який транслюватиметься на провідних телевізійних каналах нашої країни.

 

Тренер національної збірної Олександр Заваров відмітив у своїй промові, що гравці охоче відгукнулися на пропозицію участі у проекті «Чоловіки проти раку», розуміючи необхідність проведення регулярного обстеження своїх коханих жінок, та наголосив, що вірить в те, що це допоможе у вирішенні даної проблеми та впевнений, що ефективність участі футболістів у соціальних проектах надзвичайно висока.

 

 

Підписатися на новини