Маркевич: те, що потрібно вболівальникам

Головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич післяматчеву прес-конференцію розпочав словами: «Думаю, що для уболівальників сьогоднішній матч − саме те, що треба. Напевно, українські шанувальники футболу отримали багато емоцій. Сюжет гри був досить напруженим: спочатку вигравали, потім програвали, але врешті-решт дотиснули суперника».

Робочі зауваження

Водночас наставник «синьо-жовтих» зауважив, що в нього є певні зауваження до своїх підопічних щодо їхніх дій в захисті: «Моментами наша команда грала досить непогано. Але, звичайно, нам необхідно більш організовано діяти в обороні. Я не маю на увазі тільки захисників, а кажу про командну гру в обороні в цілому. Адже сьогодні ми практично з нічого пропустили обидва м'ячі. Але в той же час ми грали проти хорошої команди, яка знає, що потрібно робити на полі. Природно, ми раді, що нам вдалося перемогти такого суперника. При цьому, звичайно, є, над чим працювати».

Підсилення з боку «молодіжки»

Стосовно наступного поєдинку проти норвежців, яка відбудеться 2 червня, то Маркевич зазначив, що до Осло вирушать одразу п’ять гравців молодіжної збірної, яка 29 травня перемогла у відбірному матчі ЧЄ-2011 мальтійців з рахунком 3:0. Водночас хто зі збірників залишиться на батьківщині, стане відомо дещо пізніше. «Визначимося з цим питанням завтра в Києві. Тому що і Шевченко просить відпочинок, й інші гравці. Не забувайте, що зараз у хлопців відпустка. У тому числі у тих, хто зіграв за свої клуби максимально можливу кількість матчів», -- підкреслив головний тренер.

Підписатися на новини