Близнюк зупиняє «Динамо»

У суботу, 6 березня, київське «Динамо» було змушене відігруватися у Маріуполі та врешті-решт задовольнилося нічиєю у матчі проти "Іллічівця", який догравав поєдинок у меншості.

 

Обмін ударами

Динамівці шукали щастя в атаках, проте їхні спроби зламати захист команди Іллі Близнюка виглядали недостатньо переконливими. Натомість маріупольці свій шанс використали: біло-блакитні дозволили виконати небезпечний простріл Адріану Пуканичу, наміри якого "прочитав" Ігор Тищенко. Підопічні Валерія Газзаєва, котрі після вилучення  Артема Савіна отримали чисельну перевагу, збільшили швидкості, проте змогли матеріалізувати свої наміри лише у м'яч Романа Зозулі. останньому асистував Артем Мілевський - 1:1.

 

Очікуваний шквал

"Після невиразного матчу проти запорізького" Металурга" хлопці дуже хотіли реабілітуватися. Ми намагалися побудувати свої дії на контратаках, і ця тактика у підсумку принесла успіх. Важливо, що футболісти, які вийшли на заміну, вдало вписалися у гру, у тому числі - Тищенко", - зазначив Ілля Близнюк. "Після вилучення Артема Савіна стало зрозуміло, що нас чекає шквал атак "Динамо". Тому ядуже радий, що перебуваючи в меншості, наші виконавці продемонстрували бійцівський характер", - додав він.

 

Підкоректована траекторія

Натомість здобув свою першу перемогу у поточному році харківський "Металіст", який наразі посідає третю позицію. У першому таймі Марко Девич заробив, а потім і реалізував пенальті, а по перерві Фортуна посміхнулася Жажі Коельо. Траекторію польоту м'яча після "пострілу" бразильця підкоректував захисник "Закарпаття", водночас дезорієнтувавши свого голкіпера. Протягом часу, що залишався, ужгородська команда спромоглася забити гол пристижу, який вніс до свого доробку нападаючий Сергій Алексєєв - 2:1.

 

Вихід «Карпат»

Ще в одному матчі суботи "Карпати" здобули три виїзні очки, незважаючи на відчайдушній опір луганської "Зорі". Гості відкрили рахунок після того, як рефері призначив пенальті за гру Володимира Єзерського рукою у власному штрафному майданчику. Ігор Ощіпко ударом з 11-метрової позначки не залишив шансів Богдану Шусту, а незабаром після початку другого тайму Артем Федецький у карколомному стрибку замкнув передачу Дениса Кожанова зі штрафного. Перемога з рахунком 2:0 дозволила львів'янам вийти на п'яте місце, випередивши "Дніпро", який у неділю проводитиме свій матч проти "Арсеналу".

Підписатися на новини