Футбольная жизнь в зеркале СМИ

Интернет

 

 

ЕВРО-2012

 

 

Mostostal Warszawa відстоюватиме свої інтереси у справі щодо розірвання угоди на будівництво стадіону у Вроцлаві

 

2012ua.net

20.01.10

 

Компанія Mostostal Warszawa, що є лідером консорціуму, з яким влада Вроцлава розірвала угоду на будівництво стадіону до Євро-2012, має намір відстоювати свої інтереси у юридичних інстанціях.

 

Про це 2012ua.net сьогодні, 20 січня, повідомили у прес-службі компанії.

 

Mostostal Warszawa не погоджується з аргументам міської влади, яка звинувачує виконавця робіт у наявності багатомісячних відставань у зведенні арени, та має намір звернутися до юридичних інстанцій «для захисту своїх інтересів, репутації та іміджу».

 

+++

 

Павленко обещает вовремя сдать «Олимпийский», но просит увеличить финансирование

 

News.liga.net

20.01.10

 

Министр по делам семьи, молодежи и спорта Юрий Павленко уверен, что летом 2011 года НСК «Олимпийский» будет сдан в эксплуатацию и надеется на увеличение финансирования проекта. Об этом он заявил в своем выступлении в Верховной Раде Украины.

 

Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, по словам Ю.Павленко, сегодняшние темпы позволяют говорить о том, что строительно-монтажные работы на «Олимпийском» могут быть завершены в декабре 2010 года, а окончательно введут стадион в эксплуатацию в июне-июле 2011 года, в соответствии с обязательствами Украины перед УЕФА.

 

Отвечая на вопрос депутатов относительно финансирования объекта, Ю.Павленко отметил, что утвержденный объем финансирования составляет 2 млрд. 114 млн.грн. «Вместе с тем мы понимаем, что эта цифра по итогам I квартала строительных работ должна быть откорректирована в сторону увеличения. Будут созданы соответствующие экспертные группы, я уверен, что и парламент может подключиться, с тем, чтобы выйти уже на более объективную цифру, учитывая все финансово-экономические отчеты, которые были даны на протяжении последнего года», − сказал он.

 

Министр отметил, что финансирование в прошлом году было предусмотрено в размере 1 млрд.грн, профинансированы работы более чем на 60%. «Вместе с тем, это не повлияло на темпы выполнения строительно-монтажных работ», − добавил он.

 

Напомним, ранее народные депутаты предложили усилить персональную ответственность Ю.Павленко за своевременную реконструкцию НСК «Олимпийский».

 

+++

 

Через негоду на стадіоні у Львові скоротили кількість працівників

 

Obk.lviv.ua

20.01.10

 

У Львові через несприятливі погодні умови на будівництві стадіону до Євро-2012 скоротили кількість працівників. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий.

 

За його словами, наразі на стадіоні працює до 100 осіб. Однак Андрій Садовий зазначив, що кількість працівників вже від завтра будуть збільшувати, а за 1,5-2 тижні на стадіоні працюватиме до 250 будівельників.

 

«Роботи відновлені і починається активна робота по стадіону. Ми пройшли серйозну фазу проектних робіт і зараз фактично проекти надходять просто з коліс до працівників», − додав мер Львова.

 

+++

 

Будівництво об’єктів до Євро-2012 в аеропорту «Бориспіль» знаходиться під постійним контролем Мінтрансзв’язку

 

Mintrans.gov.ua

20.01.10

 

На апаратній нараді у Мінтрансзв’язку під головуванням першого заступника Міністра транспорту та зв’язку України Василя Шевченка звітували про хід підготовки Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Євро-2012.

 

Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Борис Шахсуваров доповів, що навіть у складні погодні умови не припиняються будівельні роботи на об’єктах, що задіяні у підготовці до чемпіонату Євро-2012. Так, продовжується реконструкція існуючого та будівництво двох нових терміналів.

 

На будівництві терміналу з легких конструкцій, що швидко монтуються, на сьогоднішній день працює близько 160 чоловік. Розпочалося монтування необхідного обладнання. Усі роботи ведуться згідно з графіками будівництва. Здача в експлуатацію нового терміналу очікується в квітні цього року.

 

Крім того, продовжується влаштування пальового поля під будівлю пасажирського терміналу «D» (влаштовано 2484 палі) та монтаж арматури під колони першого поверху.

 

Відповідно до графіку продовжуються будівельні роботи на всіх пускових комплексах існуючого терміналу «В». Практично завершено основні роботи на пусковому комплексі другої черги галереї: закінчено влаштування скла, сформовано тепловий контур, запущено в експлуатацію багажне відділення. Вже  розпочалися роботи на пусковому комплексі третьої черги − демонтуються старі конструкції та ведеться підготовка під влаштування паль.

 

«Питання будівництва об’єктів до чемпіонату Євро-2012 в аеропорту «Бориспіль» знаходиться під постійним контролем Міністерства транспорту та зв’язку України, щоб не допустити зриву термінів та гідно зустріти футбольних вболівальників», − наголосив Василь Шевченко.

 

+++

 

Львів готує медичну інфраструктуру до Євро-2012

 

Ukrinform.ua

20.01.10

 

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий урочисто відкрив після ремонту та реконструкції приймальний покій найбільшої у Західній Україні Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

 

«Ми маємо чітку мету − до 2012-го року такий рівень як у швидкій допомозі, має бути  у всіх ключових лікарнях міста. Ми до цього вже рухаємось. Ремонт у найбільшій лікарні Західної України − приклад цьому. Окрім того, минулого року ми провели масштабні ремонти ще у 2 львівських лікарнях. Зокрема, у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, в дитячій клінічній лікарні та у 8-й клінічній лікарні, яку визначено базовою для обслуговування чемпіонату Євро-2012. Для оновлення матеріально-технічної бази медичних установ міста було придбано нове рентгенодіагностичне та лабораторне обладнання, ультразвукові діагностичні комплекси», − зауважує міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Як повідомляє Львівська міська рада, у лікарні було повністю відремонтовано приймальню, закуплено необхідне медичне обладнання, оновлено дах та комунікації.

 

Загалом за 3 роки на покращення матеріальної бази лікарні було витрачено понад 36 млн. гривень. За ці кошти в лікарні проведено реконструкцію приміщень під ангіографічну операційну, капітальний ремонт операційного блоку, 2-го хірургічного відділення, реанімаційного та приймального відділень. Проведено реконструкцію рентген-кабінету та встановлено сучасний багатофункціональний рентген-апарат.

 

Нагадаємо, що лікарня надає цілодобово всі види невідкладної медичної допомоги при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально-діагностичного процесу хворим і потерпілим. Лікарня є базою для 14-ти клінічних кафедр для ЛНДУ ім. Д. Галицького та для підготовки лікарів-інтернів.

 

+++

 

Тендер для не европейцев

 

Uefa.com

19.01.10

 

Во вторник УЕФА объявил о скором запуске тендера по использованию медиаправ на ЕВРО-2012 за пределами Европы. УЕФА приглашает заинтересованные стороны оповестить о своем желании и принять участие в конкурсе.

 

Комплексное освещение

Согласно условиям тендера, внеевропейский рынок будет разбит на регионы, для работы в которых УЕФА приглашает компании из сферы медиауслуг, включая вещательные компании и другие агентства. В их задачи будет входить распространение и использование медиаправ на ЕВРО-2012. Права будут распространяться без ограничения на типы платформ, что делается с целью возможного комплексного совмещения медиатехнологий и предоставления возможности использовать потенциал турнира на различных платформах.

 

Приглашение на тендер

Начиная с 19 января стороны могут проинформировать о желании принять участие в тендере, написав на [email protected]. Крайний срок отправки письма истекает 27 января. После выполнения ряда формальностей, включая подписание договора о неразглашении, сторонам будет разослано приглашение к подаче заявок на тендер. Стороны получат необходимую документацию в день запуска тендера, о котором будет сообщено своевременно.

 

Компетентные стороны

Под компетентными вещательными компаниями понимаются организации, занимающиеся распространением медиаконтента, включая региональные и межрегиональные вещательные компании, а также их объединения, которые обладают необходимой инфраструктурой, достаточными ресурсами, опытом и надежным финансовым положением для реализации программы ЕВРО-2012 в соответствующих государствах.

 

Обученный персонал

Под компетентными агентствами понимаются агентства и другие организации (не считая вещательные объединения), которые обладают богатым опытом в реализации медиаправ крупных спортивных мероприятий, надежным финансовым положением, достаточными ресурсами, а также опытным и надлежаще обученным персоналом для реализации на соответствующей территории медиаправ, других связанных с ними прав, их оформления и предоставления услуг службы исполнения заказов.

Підписатися на новини