Шевченко повернувся додому

У неділю, 30 вересня, в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулась презентація нападника Андрія Шевченка в якості футболіста «Динамо». Капітан збірної України підписав із «біло-синіми» контракт за схемою «2+1» і виступатиме у столичному клубі під своїм улюбленим сьомим номером.

Символ «Динамо»

«Ми повернули не просто Шевченка-футболіста − ми повернули символ «Динамо», Героя України, людину, яка зробила для команди стільки, скільки не зробив, мабуть, жоден політик країни. Я впевнений, сьогодні мільйони хлопчаків, в тому числі і в нашій дитячо-юнацькій школі, будуть вішати у своїх кімнатах портрети Андрія Шевченка, а не плакати із зображенням зарубіжних гравців», −  зазначив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Приклад для молоді

У свою чергу керманич «біло-синіх» Валерій Газзаєв переконаний, що Андрій принесе чимало користі команді: «Шевченко − видатний футболіст і видатна людина. Гадаю, він допоможе нам у матчах національної першості та поєдинках Ліги чемпіонів. Цей виконавець є прикладом для нашої молоді, яка зростатиме поряд з ним і прославлятиме «Динамо» в майбутньому».

Пропозиція, від якої не відмовляються

У свою чергу новобранець зізнався, що одним з ключових факторів його переходу є вітчизняні вболівальники: «Знаючи про ставлення до мене на Батьківщині, я просто не міг відмовитися від пропозиції з Києва». Щодо фізичних кондицій, то, за словами Андрія, вони у нього практично оптимальні. «Щоправда, дається взнаки дефіцит ігрової практики, але, сподіваюсь, у цьому сенсі ситуація скоро покращиться», − резюмує 32-річний капітан національної команди.

Підписатися на новини