Футбольная жизнь в зеркале СМИ

Моніторинг телеефіру


Вівторок − середа ,
09-10.06.09 (запис)

 

1. Телеканал «1+1»

 

Програма «Про спорт», 09.06.09, 23:00

 

1) Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко провів прес-конференцію на базі «Динамо» у Чапаївці, присвячену підготовці до відбірного матчу Чемпіонату світу-2010 проти Казахстану, який відбудеться 10 червня на стадіоні «Динамо».

 

2) Фрагменти відкритого тренування національної збірної Казахстану на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Коментарі головного тренера казахів Б. Шторка.

 

3) Інформація про перехід бразильця Кака до мадридського «Реалу».

 

+++

 

2. Телеканал «24 канал»

 

Програма «Новини спорту», 10.06.09, 02:15

 

1) Фрагменти відкритого тренування національної збірної Казахстану на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, напередодні відбірного матчу ЧС-2010 проти збірної України.

 

2) Прес-конференція головного тренера збірної України О. Михайличенка, перед матчем зі збірної Казахстану.

 

3) Інформаційний сюжет про результат кваліфікаційного матчу Євро-2011 між молодіжними командами України та Мальти. Зустріч завершилася мінімальною перемогою українців з рахунком 1:0, єдиний м’яч на рахунку Є. Коноплянка. Наступний матч підопічні П. Яковенка проведуть 8 вересня у Франції.

 

+++

3. Телерадіокомпанія «Україна»

 

Програма «События спорт», 09.06.09, 19:25

 

1) Фрагменти матчу відбірного циклу Євро-2011 U-21Україна − Мальта. Після перших 45 хвилин гри рахунок невідкритий.

 

2) Інформація про те, що матч між національними збірними України та Казахстану обслуговуватиме португальська бригада арбітрів на чолі Б. Пайшау.

 

+++

4. Телеканал «Новий канал»

 

Програма «Спорт репортер», 10.06.09, 00:40

1) Відновити психологічний стан гравців − таке головне завдання в наставника збірної України з футболу Олексія Михайличенка напередодні завтрашнього відбірного матчу до Чемпіонату світу проти Казахстану.

 

Тренер каже, що гра проти хорватів виснажила. Щодо суперника, то на думку Михайличенка в порівнянні із вересневим поєдинком, який українці виграли 3:1, Казахстан тепер грає набагато краще.

 

А у “синьо-жовтих” багато футболістів мають пошкодження. Зокрема, Шевченко точно не зіграє через травму.

 

2) Не пропусти! Кубок УЄФА у твоєму місті! Трофей, котрий 20 травня виграв донецький клуб “Шахтар”, йде у показову ходу Україною.

 

Нагадаємо − першими легендарну нагороду побачили вболівальники столиці Донбасу на наступний день опісля стамбульського тріумфу.

 

Свою подорож країною Кубок розпочинає із серця Галичини. 11 червня Єзерський, Іщенко та Вірт наживо демонструватимуть його львів’янам.

 

Далі, почесну естафету підхопить Чигринський − і 12 червня Кубок бачитимуть вболівальники рідних йому Ізяслава та Хмельницького.

 

Подальший маршрут, своїми батьківськими краями, почергово будуть демонструвати всі футболісти донецької команди.

3) Супротив кризи не підеш. У ніч проти вівторка “Реал” та “Мілан” офіційно підтвердили інформацію про перехід бразильця Кака до стану вершкових.

 

Сам футболіст волів би залишитися в Італії, втім світова фінансова криза неабияк вдарила по “Мілану”, каже Кака.

 

Тож після перемовин з керівництвом “россо-нері” було вирішено, що його продаж − найкращий вихід. Контракт підписано на шість років.

 

Кака обійшовся Мадриду у понад 67 млн. євро, 64,5 з яких отримає “Мілан”, а решту “Сан Паулу”, який власне і виховав зірку. Сам футболіст зароблятиме по 9 мільйонів євровалюти на рік.

4) Огляд кваліфікаційного матчу відбірного циклу Чемпіонату Світу 2009 з пляжного футболу, в якому зустрічалися збірна України та збірна Італії. З рахунком 7:5 перемогу святкували пляжники з Італії.

 

+++

 

5. Телерадіокомпанія «Київ»

 

Програма «СТН спорт», 09.06.09, 21:25

 

1) Огляд кваліфікаційного матчу відбірного циклу Чемпіонату Світу 2009 з пляжного футболу, в якому зустрічалися збірна України та збірна Італії. З рахунком 7:5 перемогу святкували пляжники з Італії.

 

2) Інформаційний сюжет про те, що гравець харківського «Металісту» Д. Коельо близький до підписання контракту з донецьким «Шахтарем».

 

3) Інформація про те, що Суперкубок України з футболу, який розіграють київське «Динамо» та полтавська «Ворскла» прийме Львів або Запоріжжя.

        

+++          

 

6. Телеканал «ICTV»

 

Програма «Факти спорт», 09.06.09, 19:10

1) Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко провів прес-конференцію на базі «Динамо» у Чапаївці, присвячену підготовці до відбірного матчу Чемпіонату світу-2010 проти Казахстану, який відбудеться 10 червня на стадіоні «Динамо».

 

2) Фрагменти відкритого тренування національної збірної Казахстану на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

 

3) Жахливий сон уболівальників «Мілана» таки справдився. Один з найкращих півзахисників світу Кака таки зрадив россонері і перебрався до «Реалу». Бразилець підписав з мадридцями шестирічний контракт.

 

Офіційні сайти обох команд підтвердили інформацію, що у наступному сезоні Кака виступатиме за королівський клуб. Гравець успішно подолав медичні тести і невдовзі одягне футболку галактікос.

 

Трансфер хавбека коштував «Реалу» близько 68 мільйонів євро. Сам Кака щороку збільшуватиме свої статки на 9 мільйонів євро.

 

4) Інформаційний сюжет про те, що гравець харківського «Металісту» Д. Коельо близький до підписання контракту з донецьким «Шахтарем». За Коельо «Шахтар» віддасть кілька гравців та певну суму грошей.

 

5) Огляд кваліфікаційного матчу відбірного циклу Чемпіонату Світу 2009 з пляжного футболу, в якому зустрічалися збірна України та збірна Італії. З рахунком 7:5 перемогу святкували пляжники з Італії. Проте українці, як і італійці вже забезпечили собі участь в 1/8 фіналу турніру.

 

+++

 

7. Телеканал «Спорт − 1»

 

Програма «Спортінформ», 23:00

 

1) Фрагмент передматчевої пресс-конференції головного тренера збірної України Олексія Михайліченко.

 

2) Огляд відбіркового матчу молодіжної збірної України проти збірної Мальти − 1:0, голом відзначився Євген Коноплянка.

 

3) Інфорамція про перехід півзахісника «Мілану» Кака до мадридського «Реалу».

 

+++

 

8. Телеканал «К 1»

 

Програма «Один день», 00:00

 

1) Інформація про те, що Андрій Шевченко пропустить гру з Казахстаном через травму.

 

Фрагмент передматчевої пресс-конференції головного тренера збірної України Олексія Михайліченко

 

2) Фрагмент відкритого тренування національної збірної Казахстану.

 

3) Інформація про перехід півзахісника «Мілану» Кака до мадридського «Реалу».

 

4) Серіал «Забуті футбольні клуби», які щовівторка розповідають про клуби, що греміли в Україні раніше. Серія перша − вінницька «Ніва».

 

5) Українська збірна із пляжного футболу посіла друге місце у відбірній групі до Чемпіонату Світу 2009 року. В останньому груповому матчі, який особливого турнірного значення не мав жовто − сині поступилися лідерові групі − Італії 5:6.

 

+++

 

9. Телеканал «УТ − 1»

 

Програма «Світ Спорту», 21:40

 

1) Фрагмент передматчевої прес-конференції головного тренера збірної України Олексія Михайліченко.

 

2) Огляд відбіркового матчу молодіжної збірної України проти збірної Мальти − 1:0, голом відзначився Євген Коноплянка.

 

3) Інформація про перехід півзахісника «Мілану» Кака до мадридського «Реалу».

 

+++

Підписатися на новини