Норвезькі пошуки збірної України

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список  футболістів, які готуватимуться до товариського поєдинку проти команди Норвегії, що відбудеться 19 листопада у Дніпропетровську.

Харківське тріо

Зважаючи на статус матчу, а також травми деяких виконавців (зокрема, Тараса Михалика та Григорія Ярмаша), наставники «синьо-жовтих» вирішили продовжити творчі пошуки, і запросили на збір кількох потенційних дебютантів. Відтак, не будуть  викликатися на цю гру легіонери Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук, Андрій Воронін та Євген Левченко, і зроблена ставка на футболістів з національного чемпіонату. Єдиний виняток − представник російської прем’єр-ліги Віталій Федорів, в активі якого вже є один виступ за збірну − в лютому проти кіпріотів (щоправда, тоді захисник грав у київському «Динамо»). Водночас звертає на себе увагу поява в списку одразу трьох виконавців з харківського «Металіста», які разом із динамівцем Станіславом Богушем, мають шанс записати до свого активу перші матчі за національну команду.

Склад збірної України

Голкіпери: Станіслав Богуш («Динамо» Київ), Андрій П’ятов («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Віталій Мандзюк («Арсенал» Київ), Андрій Русол («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (обидва − «Шахтар»), Андрій Несмачний («Динамо»), Віталій Федорів («Амкар» Перм, Росія).

Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст» Харків), Денис Голайдо («Таврія» Сімферополь), Сергій Кравченко («Ворскла» Полтава), Сергій Назаренко («Дніпро»).

Нападники: Володимир Гоменюк («Таврія»), Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»).

Відкрите тренування

Зауважимо, що тренувальний збір команди Михайличенка розпочнеться в понеділок, 17 листопада. Того ж дня журналісти зможуть відвідати відкрите тренування «синьо-жовтих» на заміській базі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі. Йому передуватиме прес-конференція за участю головного тренера (початок − о 16.30), після чого представники ЗМІ матимуть нагоду поспілкуватися з футболістами національної команди.

До уваги журналістів!

Прес-служба Федерації футболу України оголошує про початок акредитації представників вітчизняних та зарубіжних ЗМІ на товариський матч між національними збірними командами України та Норвегії, який відбудеться у Дніпропетровську на стадіоні «Арена Дніпро» 19 листопада 2008 року, початок − о 20.00.

Заявки, завірені керівниками ЗМІ, можна надсилайте  факсом: +38 (044) 521-05-36 або електронною поштою: [email protected]. Останній день прийому заявок − 16 листопада.

Отримати акредитації можна буде у понеділок, 17 листопада,  з 14.00 до 18.00 в Будинку футболу (м. Київ, пров. Лабораторний, 7-а, кабінет 209) або у приміщенні Дніпропетровської обласної федерації футболу (м. Дніпропетровськ, вул. Плеханова, 42, тел. 8 (056) 372-85-73) 19 листопада з 13.00 до 15.00.

Підписатися на новини