Тренер задоволений грою і рахунком

Коментуючи гру національної команди із Казахстаном, в якій підопічні Олексія Михайличенка, здобули виїзну перемогу − 3:1 керманич «синьо-жовтих» зазначив, що його установка на матч була виконана приблизно на 75 процентів.  

 

Прогрес збірної

«Звісно, я задоволений результатом поєдинку, адже ми поповнили нашу скарбничку ще трьома очками. До того ж збірна України продемонструвала більш змістовну гру, ніж кількома днями тому − у зустрічі з білорусами, − відзначив Михайличенко. − На жаль, не обійшлося без помилок у захисті, через одну з яких ми й дозволили господарям скоротити різницю в рахунку. Далося взнаки недостатнє взаєморозуміння між виконавцями, адже у такому складі задня ланка діяла вперше».  

 

Роль Левченка

За словами наставника українців, задля забезпечення свіжості з перших хвилин на полі з’явився другий опорний півзахисник − Євген Левченко. Цей хід надав більшої свободи атакуючому дуету хавбеків − Сергію Назаренку та Олександру Алієву. Коментуючи відсутність у заявці Максима Калиниченка, тренер відзначив, що це не є свідченням недовіри до дніпропетровця − лише тактичним розрахунком. «Визначаючи склад, ми прагнули мати у запасі резервних футболістів на кожну позицію», − зазначив Михайличенко.

 

Корисні дії Шевченка

Наш тренер похвалив капітана «синьо-жовтих» Андрія Шевченка, який не тільки відзначився голом, але й взагалі діяв напрочуд корисно для команди, створюючи небезпеку біля воріт суперника та відпрацьовуючи в обороні. «Чому Шевченко настільки вдало взаємодіяв з Євгеном Селезньовим, з яким уперше склав атакуючий тандем? Наш капітан − дуже досвідчений та талановитий майстер, тож знайти взаєморозуміння з будь-яким партнером для нього не є проблемою», − сказав Олексій Михайличенко, відповідаючи на запитання журналіста.

Підписатися на новини