Студентська збірна отримала нагороди

У четвер, 6 грудня, в Будинку футболу відбулося нагородження студентської збірної України, яка посіла перше місце на 24-й Всесвітній Універсіаді в Таїланді.

Почесні гості

На вшануванні були присутні президент ФФУ Григорій Суркіс, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та перший віце-президент НОК Володимир Бринзак, заступник міністра у справах сім’ї молоді та спорту Віктор Христоєв, голова вітчизняного Студентського спортивного союзу Василь Кремень, президент Всеукраїнської асоціації студентів Віталій Пилипенко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України В’ячеслав Гамов.

Переможний шлях

Нагадаємо, що в фінальному матчі Універсіади підопічні Володимира Лозинського переграли італійців − 2:1, завершивши турнірний шлях, що складався з п’яти перемог. У своїй групі «синьо-жовті» виявилися сильнішими за тих же апеннінців (2:1), переграли бразильців (4:1), у чвертьфіналі здолали опір збірної Уругваю (2:1), а в півфіналі прибрали зі шляху господарів − команду Таїланду (2:1).

Нагороди для героїв

Після привітань від Григорія Суркіса та Сергія Бубки, промови Віталія Пилипенка відбулася процедура нагородження. Гравці команди, окрім медалей, грамот і грошових нагород отримали почесні звання майстрів спорту міжнародного класу. Звання заслужених тренерів України присвоєне наставнику студентської збірної Володимиру Лозинському та його помічнику Івану Шепеленку.

Підписатися на новини