Шева запрошує друзів

У вівторок, 4 вересня, на стадіоні «Динамо» відбудеться благодійний матч, організований за ініціативою капітана збірної України Андрія Шевченка. У зустрічі, що пройде під девізом «Подаруймо наші серця дітям!», команда зірок, зібраних Шевою, зіграє зі збірною італійських естрадних виконавців. Уперше в історії українського футболу разом виступлять усі троє наших володарів «Золотого м’яча» − Шевченко, Олег Блохін та Ігор Бєланов.

Футбольний бомонд
До своєї зіркової збірної Андрій запросив багатьох видатних футболістів минулого й сьогодення − українців Леоніда Буряка, Олексія Михайличенка, Анатолія Дем’яненка, Віктора Чанова, Олега Кузнєцова, Андрія Баля, Михайла Михайлова, Сергія Реброва й Владислава Ващука, бразильців Кака й Леонардо, італійців Джанфранко Дзолу, Кристіана Вієрі, Деметріо Альбертіні й Себастьяно Россі, португальця Луїша Фігу, хорвата Звонимира Бобана.

Зіркова компанія
Окрім майстрів шкіряного м’яча, форму команди друзів Шевченка надягнуть також тенісист Андрій Медведєв, боксер Володимир Кличко, великий легкоатлет Сергій Бубка, телеведучий Савік Шустер, зірки вітчизняної естради Олег Скрипка, Андрій Данилко, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. А джокером цього чудо-колективу, без сумніву, стане президент київского «Динамо» Ігор Суркіс, що його ми побачимо не у VIP-ложі, а на полі. У складі гостей на поле вийдуть, зокрема, такі відомі музиканти, як Джанні Моранді, Пупо, Ріккардо Фольї. На їхніх мелодиях зростало не одне покоління наших сучасників.

Кошти − на будівництво лікарні
Матч розпочнеться о 19.00. Квитки вартістю від 10 до 60 гривень можна придбати в касах стадіону, театральних касах, а також замовити за телефоном 287-87-87 чи на сайті www.parter.ua. Кошти від благодійного матчу, який Фонд Андрія Шевченка проводить спільно з Фондом «Україна 3000», підуть на будівництво Дитячої лікарні майбутнього.

Підписатися на новини