«Відкриті уроки футболу» завітали на Дніпропетровщину

Фестивалі «Відкриті уроки футболу», що проводяться в адаптованому форматі з дотриманням усіх протиепідемічних норм, завітали до Дніпропетровської області.

Першою проєкт, що реалізується за підтримки Європейського Союзу, зустріла Раївська громада, де фестиваль пройшов у селі Михайлівка. Учні михайлівської, новоолександрівської та циганівської шкіл отримали велике задоволення від долучення до футбольного руху та спілкування в іграх.

Фото прес-служби УАФ

Відкрив фестиваль голова Раївської ОТГ Юрій Мартиненко. Слід відзначити за чудову організацію свята лідера місцевих волонтерів Андрія Стрельченка, директора михайлівської школи Вадима Сафроненка, а також відомого футбольного активіста із Синельникового Олександра Родзіна, який поділився своїм досвідом у реалізації цього проєкту.

Наступною локацією «Відкритих уроків футболу» стало село Вишневе Софіївської ОТГ.

У фестивалі взяли участь дев’ять шкіл місцевої громади: софіївська опорна школа та її філії (запорізька, любимівська та софіївська), а також миколаївська, володимирівська, новоюлівська, кам’янська, вишневська школи.

Фото прес-служби УАФ

Чудове свято для дітей організували лідер волонтерів Олег Заскока, начальниця відділу освіти Софіївської ОТГ Валентина Мазенко, голова Софіївської районної асоціації футболу Олександр Ащаулов, директорка Софіївського центру творчості Юлія Колібаба. А відкрив місцевий проєкт голова Софіївської ОТГ Петро Сегедій.

Наприкінці вересня чудову сонячну футбольну погоду «Відкриті уроки футболу» принесли до міста Павлограда. Відкрили свято національний координатор проєкту Євгеній Столітенко, виконавчий директор Асоціації футболу Дніпропетровської області Ярослав Дерев’янко, президент Дитячо-юнацької футбольної ліги області Роман Прощенко та голова Асоціації футболу міста Павлоград Олександр Єрмаков.

Фото прес-служби УАФ

Участь у заходах проєкту взяли вісім шкіл Павлограда: школи №№ 3, 6, 7, 12, 17, 20, НВК № 14 та гімназія з інтернатним відділенням.

Чудовий настрій дітям подарували лідери волонтерів — Владислав Гаріфулін та Олена Єгорова. Також відзначимо допомогу в організації свята методистки з виховної роботи Павлоградського міського науково-методичного кабінету Людмили Мирошниченко.

Усі учасники проєкту в Дніпропетровській області отримали футбольні м’ячі, інвентар та екіпіровку від Української асоціації футболу.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини