Апеляційний комітет УАФ змінив рішення КДК УАФ стосовно тренера Олександра Севідова у справі ФК «Суми»

Апеляційний комітет Української асоціації футболу задовольнив апеляційну скаргу Комітету з етики та чесної гри УАФ на рішення КДК УАФ від 12.03.2020 та відмовив у повному обсязі в задоволені скарги Севідова О.В. у даній справі.

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу, додатково розглянувши справу за заявою Комітету з етики та чесної гри УАФ стосовно можливих порушень Кодексу етики та чесної гри ФК «Суми» Суми, своїм рішенням від 12.03.2020 заборонив тренеру Севідову О.В. будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на п’ять років. Не погодившись із даним рішенням, Севідов О.В. та Комітет з етики та чесної гри УАФ оскаржили дане рішення. Севідов О.В. просив скасувати рішення, а Комітет з етики та чесної гри УАФ просив змінити рішення та відсторонити тренера довічно.

Апеляційний комітет УАФ вирішив задовольнити апеляційну скаргу Комітету з етики та чесної гри УАФ та змінити рішення КДК УАФ, заборонивши Севідову О.В. здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), довічно. Рішення Апеляційного комітету УАФ може бути оскаржене до Спортивного арбітражного суду (CAS) у м. Лозанна.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.01.2023 17:41

Апеляційний комітет УАФ залишив без змін рішення КДК щодо Анатолія Тимощука

У задоволенні апеляційної скарги Тимощука А. О. на рішення КДК УАФ від...

10.09.2021 17:19

АК УАФ частково змінив рішення КДК УАФ у справі Владислава Гельзіна

Апеляційний комітет УАФ частково задовольнив апеляційну скаргу Владисл...

06.02.2020 14:00

Офіційно. Апеляційний комітет УАФ залишив у силі рішення КДК щодо ФК «Динамо»

Відбулося засідання Апеляційного комітету Української асоціації футбол...

Підписатися на новини